Skontaktuj się z Obsługą Klienta

53 odpowiedzi
MARIE
1 wiadomości
marie
Dzień dobry, chciałbym kupić śmigło (mały model) do mojego dystrybutora ZD150. Czy mogliby Państwo podać adres e-mailowy do kontaktu lub bezpłatny numer telefonu? Dziękuję.
Coralie
3 wiadomości
coralie
Dzień dobry Marie, Możesz skontaktować się z naszym działem obsługi klienta, wysyłając e-mail przez formularz dostępny w "Moje konto", "Obsługa klienta". Można się z nami skontaktować także pod numerem 05 54 54 00 24 (numer bezpłatny + koszt połączenia). Życzę miłego dnia. Coralie z Zoomalia
Nicole
1 wiadomości
nicole
Zamówiłem klatkę dla ptaków z meblem za 113 €, a na moim koncie jej nie widzę.
daniel
1 wiadomości
daniel
Zamówiłem AKWARIUM, a na moim koncie go nie widzę.
Zoomalia
590 wiadomości
zoomalia
Dzień dobry, Zachęcam do kontaktu bezpośrednio z naszym działem obsługi klienta poprzez swoje konto klienta lub telefonicznie pod numerem 0554540024. Życzę miłego dnia, Hélène z Zoomalia
Annie
1 wiadomości
annie
Dzień dobry, w zeszłą sobotę złożyłem zamówienie, opłaciłem je przelewem i jest wtorkowy wieczór, a zamówienie jest nadal oczekujące? A przelew został prawidłowo zrealizowany z mojego konta bieżącego? Proszę o informację
Zoomalia
590 wiadomości
zoomalia
Witaj Annie, W tej kwestii zachęcam do złożenia reklamacji z poziomu swojego konta klienta lub do skontaktowania się z nami pod numerem 0554540024. Jednak zamówienie dokonane przelewem może zostać zatwierdzone nawet do 72 godzin. Pozostaję do Twojej dyspozycji i życzę Ci miłego dnia, Hélène z Zoomalia
Morgane
1 wiadomości
morgane
Dzień dobry, pozwalam sobie skontaktować się z Państwem, ponieważ miałam dziś otrzymać zamówienie w domu, a widzę, że dostarczono je godzinę drogi ode mnie! Co mam zrobić?
Donia
1 wiadomości
donia
Cześć, chcę zwrócić artykuły na mój koszt, ale wymagają obowiązkowo numeru lub adresu e-mail od Was, aby móc odebrać paczkę. Jak to zrobić?
Zoomalia
590 wiadomości
zoomalia
Dzień dobry Dounia, W tej sprawie zapraszam do złożenia reklamacji z poziomu swojego konta klienta lub do skontaktowania się z nami pod numerem 0554540024. Miłego dnia, Hélène z Zoomalia
Danielle
1 wiadomości
danielle
Chciałem wczoraj zapłacić, przelewem za moje zamówienie 35733140 z dnia 10/12/2024 (co już było błędnym posunięciem) i głupio pominąłem podanie numeru zamówienia. Powinniście otrzymać ten przelew na kwotę 23,97 euro. Mam nadzieję, że uda się Wam go zidentyfikować.
Zoomalia
590 wiadomości
zoomalia
Dzień dobry Danielle,

Aby uregulować sytuację, właśnie skontaktowałam się z Tobą bezpośrednio z Twojej przestrzeni klienta.

Miłego dnia,
Coralie z Zoomalia
evelyne
3 wiadomości
evelyne
Złożyłam zamówienie 14 stycznia 2025, właśnie zadzwoniłam do obsługi klienta i powiedziano mi, że zamówienie zostało zablokowane, ponieważ zadałam pytanie dotyczące kodu rabatowego i nie odpowiedziałam na to pytanie, jednak 15 stycznia moje zamówienie zostało obciążone? Na szczęście zadzwoniłam i osoba natychmiast wysłała e-mail, aby moja paczka została wysłana w trybie pilnym. Szczerze mówiąc, to nie jest wcale poważne... Ponadto nigdy nie mamy kodów rabatowych, mamy większe koszty dostawy niż gdzie indziej, to zaczyna być męczące, myślę o zmianie sklepu. Ale dziękuję osobie, z którą rozmawiałam dziś rano, która odblokowała moje zamówienie do wysyłki. Evelyne
Zoomalia
590 wiadomości
zoomalia
Dzień dobry Evelyne, Rozumiem twoją frustrację i jest mi przykro z powodu zaistniałej sytuacji. Rzeczywiście, twoje zamówienie zostało zablokowane, ponieważ złożyłaś prośbę o zmianę. Ponieważ potrzebowaliśmy od ciebie odpowiedzi, nie mogliśmy go odblokować przed otrzymaniem twojej informacji zwrotnej. Co do obciążenia, jak wskazano w naszych Ogólnych Warunkach Sprzedaży (OWS), płatność jest natychmiastowa po zatwierdzeniu zamówienia, niezależnie od jego przetwarzania logistycznego. Oczywiście pozostajemy do twojej dyspozycji w razie jakichkolwiek pytań. Miłego dnia, Coralie z Zoomalia
ANISSA
1 wiadomości
anissa
Chciałabym zwrócić zamówienie, ale nie mogę się z wami skontaktować; czy możecie podjąć odpowiednie kroki? Z góry dziękuję. Anissa
Zoomalia
590 wiadomości
zoomalia
Dzień dobry Anissa,Przykro mi, ale nie mogę obsłużyć tego żądania za pośrednictwem forum. Aby dokonać zwrotu, konieczne jest otwarcie reklamacji za pośrednictwem dedykowanych formularzy na naszej stronie internetowej.Ponadto, formularz odstąpienia można pobrać bezpośrednio z konta klienta.Jestem do Państwa dyspozycji w razie potrzeby.Życzę miłego dnia,Coralie z Zoomalia
Claudine
1 wiadomości
claudine
gdzie znajduje się adres e-mail zoomalia, proszę, dziękuję
Zoomalia
590 wiadomości
zoomalia
Dzień dobry Claudine, Aby się z nami skontaktować, zachęcam do korzystania z formularzy kontaktowych dostępnych bezpośrednio na naszej stronie internetowej. Można do nich uzyskać dostęp, przechodząc do zakładki "Moje konto", a następnie "Obsługa klienta". Jesteśmy do Państwa dyspozycji w razie jakichkolwiek pytań. Coralie z Zoomalia
romain
1 wiadomości
romain
Dzień dobry, czy moglibyście podać numer telefonu do kontaktu z działem obsługi klienta dla profesjonalistów, proszę, dziękuję
Zoomalia
590 wiadomości
zoomalia
Dzień dobry Romain, Aby się z nami skontaktować, zachęcam do skorzystania z formularzy kontaktowych dostępnych bezpośrednio na naszej stronie internetowej. Można do nich dotrzeć, przechodząc do zakładki „Moje konto”, a następnie „Obsługa klienta”. Numer telefonu służbowego również jest wyświetlany na stronie, jeśli wolisz skontaktować się z nami w ten sposób. Jesteśmy do Twojej dyspozycji w razie jakichkolwiek pytań. Miłego dnia, Coralie z Zoomalia
Candy
1 wiadomości
candy
Dzień dobry, złożyłam zamówienie 5 lutego i nie otrzymałam jeszcze mojej paczki. Chciałabym prosić o zwrot pieniędzy. Z poważaniem, Pani Devaux
Zoomalia
590 wiadomości
zoomalia
Dzień dobry Candy, jest mi przykro z powodu tej sytuacji. Zapraszam do kontaktu z naszym działem obsługi klienta, abyśmy mogli razem sprawdzić status Twojego zamówienia i znaleźć rozwiązanie. Możesz się z nami skontaktować za pośrednictwem formularzy dostępnych na naszej stronie. Do zobaczenia wkrótce, Coralie z Zoomalia
Floriane
1 wiadomości
floriane
Dzień dobry, otrzymałem moją paczkę, ale karton jest całkowicie podarty
brigitte
2 wiadomości
brigitte
Dobry wieczór, mam dużą klapę dla kotów SUREFLAP, która ma nawracający problem z bateriami. Nawet gdy wkładam nowe baterie (4 baterie C), występuje zły kontakt, który uniemożliwia prawidłowe działanie. Co radzicie zrobić, aby uniknąć tego złego kontaktu?
Nathalie
1 wiadomości
nathalie
Dzień dobry, chciałbym się dowiedzieć, czy istnieje możliwość wykorzystania wszystkich moich punktów lojalnościowych na posiłki dla kotów w schronisku. Oczekuję na odpowiedź.
Zoomalia
590 wiadomości
zoomalia
Witaj Nathalie,Tak, całkowicie możliwe jest wydanie punktów lojalnościowych na posiłki dla kotów w schronisku. Aby to zrobić, najpierw musisz zrealizować zamówienie, kupując artykuł. Następnie będziesz miała możliwość dodania prezentów lojalnościowych, w tym posiłków.Jeśli potrzebujesz pomocy przy tej procedurze, nie wahaj się do nas wrócić.Do zobaczenia wkrótce,Coralie z Zoomalia
MARTINE
1 wiadomości
martine
Dzień dobry, 5 lutego 2025 zamówiłam karmę dla mojego kota oraz małe duszone potrawy Hills 24 x 82g. Użyłam kilka puszek pasztetu i zauważyłam, że opakowanie było zainfekowane przez małe robaczki. Nie muszę tłumaczyć, że wszystko wyrzuciłam do kosza, nie ma mowy, aby podawać mojemu zwierzakowi zainfekowane puszki. Oczywiście zrobiłam zdjęcia przed wyrzuceniem wszystkiego, są do Państwa dyspozycji. Poinformowałam także mojego weterynarza. Chcę jednak zaznaczyć, że zawsze byłam bardzo zadowolona z moich zamówień w Zoomalia, ale tym razem to mój mały kot ucierpiał. Czekam na Państwa odpowiedź.
Zoomalia
590 wiadomości
zoomalia
Dzień dobry Martine, Przykro mi z powodu sytuacji związanej z puszkami pasztetu. Aby dokładniej przeanalizować sytuację i znaleźć rozwiązanie, zapraszam do kontaktu z naszym działem obsługi klienta, który może udzielić wszelkiej niezbędnej pomocy. Dziękuję za zrozumienie i pozostaję do dyspozycji w razie jakichkolwiek pytań. Coralie z Zoomalia
Zoomalia
590 wiadomości
zoomalia
Witajcie,Po naszej rozmowie telefonicznej zapraszam do ponownego kontaktu w przypadku problemów.Jesteśmy do Waszej dyspozycji,Coralie z Zoomalia
Prudence
2 wiadomości
prudence
Dzień dobry, Czy możesz potwierdzić, że moje roczne członkostwo boosterowe X3 zostało aktywowane po złożeniu zamówienia nr AP2538356553 Dziękuję za Twoją odpowiedź
Estelle
2 wiadomości
estelle
Witam, niedawno anulowałem zamówienie. A kwota 17,98€ została mimo to ściągnięta z mojego konta. Należałoby mnie zwrócić pieniądze, ponieważ anulowanie zostało dokonane.
Estelle
2 wiadomości
estelle
Dzień dobry,

Niedawno anulowałam zamówienie, które zostało zaakceptowane. Jednak obciążyliście mnie kwotą 17,98 €. Chciałabym, abyście zwrócili mi tę kwotę jak najszybciej.
Ysaline
2 wiadomości
ysaline
Dzień dobry, chciałem użyć moich punktów lojalnościowych w sklepie z prezentami, ale nic nie pojawia się w moim koszyku, strona mówi mi, że jest pusty. Nie mogę użyć moich punktów.
Stef
1 wiadomości
stef
Anulowałem zamówienie. Odczekałem ponad 72 godziny na zwrot pieniędzy. Gdzie są moje pieniądze?
MONIQUE
2 wiadomości
monique
Hello, I made a transfer to your account on May 2nd and today is May 4th, yet my order is still not acknowledged. Perhaps it is due to the weekend and public holidays... M.FALLON
Zoomalia
590 wiadomości
zoomalia
Witaj Monique, Rzeczywiście, czas weryfikacji przelewu uwzględnia dni wolne i weekendy, co może nieco opóźnić proces. Każdy przelew jest sprawdzany ręcznie przez nasz dział księgowości, aby zapewnić bezpieczeństwo transakcji i zapobiec wszelkim próbom oszustwa. Twoje zamówienie zostanie zrealizowane zaraz po potwierdzeniu przelewu. Dziękujemy za zrozumienie, Do zobaczenia wkrótce, Coralie z Zoomalia
nadia
3 wiadomości
nadia
Zamówiłem w sobotę z opłatą transportową 9,90 euro i we wtorek nadal nie ma karmy
KATIA
1 wiadomości
katia
WitamPołowa mojego zamówienia była niekompletna.Złożyłem reklamację, ale nie otrzymałem żadnej odpowiedzi.Próbowałem dzwonić przez cały dzień, ale nigdy nie udało mi się z nikim połączyć.Udałem się do sklepu, powiedzieli, że nic nie mogą zrobić.Czy powinienem udać się do siedziby w Saint-Geours, aby uzyskać odpowiedź? Dziękuję
Patricia
5 wiadomości
patricia
Pani, Otrzymałam telefon od państwa w sprawie bonu zakupowego o wartości 10 euro dotyczącego problemu, ważnego przez 3 miesiące, którego nigdy nie otrzymałam. Chciałabym wkrótce złożyć zamówienie i skorzystać z niego, w przeciwnym razie zrobię tak jak ostatnio, kupię gdzie indziej, bo obietnice nie są dotrzymywane.
Z poważaniem
Patricia
5 wiadomości
patricia
Pani W związku z telefonem od Państwa miałam otrzymać bon zakupowy o wartości 10 euro dotyczący problemu z zamówieniem, a niczego nie otrzymałam. Muszę złożyć ponowne zamówienie i chciałabym go użyć, w przeciwnym razie złożę zamówienie na innej stronie, jeśli obietnica nie zostanie spełniona Z poważaniem
Patricia
5 wiadomości
patricia
Szanowna Pani, W odpowiedzi na rozmowę z Państwa usługami miałam otrzymać bon zakupowy o wartości 10 euro w związku z problemem z zamówieniem, ale nic nie otrzymałam. Muszę złożyć zamówienie ponownie i chciałabym go wykorzystać, w przeciwnym razie zamówię na innej stronie, jeśli obietnica nie zostanie dotrzymana. Z poważaniem
ghislaine
1 wiadomości
ghislaine
Szanowna Pani, Zamówienie MA2538722410 z dnia 05.05.25. Drapak dla kotów w kilku miejscach rozklejony, zdeformowany. Artykuł dotarł uszkodzony (z defektami) w różnych miejscach. Proszę o zwrot pieniędzy. Oczekuję na etykietę zwrotną, aby odesłać go do punktu odbioru. Niemożliwe jest uzyskanie połączenia telefonicznego, nikt nie odbiera. Formularz został wysłany wraz ze zdjęciami. Czekam na telefon lub e-mail. Z poważaniem
Zoomalia
590 wiadomości
zoomalia
Dzień dobry,Twoje żądanie zostało poprawnie zarejestrowane i przetworzone. W przypadku nowego żądania prosimy o skorzystanie z formularzy kontaktowych dostępnych na naszej stronie internetowej, abyśmy mogli skutecznie Ci pomóc.Dziękujemy za zrozumienie.Coralie z Zoomalia
Boris
1 wiadomości
boris
Witam, złożyłem zamówienie, które miało dotrzeć do mnie dziś, ale adres jest nieprawidłowy, chciałbym go zmienić, jak mogę to zrobić?
Stephanie
1 wiadomości
stephanie
Dzień dobry, próbuję się z państwem skontaktować telefonicznie od prawie godziny. Złożyłem zamówienie na karmę dla mojego psa, ale zmarł on przed jej przybyciem, więc nie jest mi już potrzebna. Nie mogę anulować tego zamówienia, ponieważ jest już w dostawie, więc chciałbym poinformować, że nie odbiorę go w punkcie odbioru pick-up, aby mogło do państwa wrócić i aby dostać zwrot pieniędzy. Z poważaniem
Nathalie
2 wiadomości
nathalie
Hello, you sent me an email to consult a message regarding my order JU 2539551145. However, I can't find this email on the interface. Please send me an email with the subject of this message!
Zoomalia
590 wiadomości
zoomalia
Witaj Boris, Nie wahaj się skontaktować bezpośrednio z przewoźnikiem, aby zmienić swój adres. Gdy zamówienie zostanie wysłane, nie mamy już możliwości zmiany. Jesteśmy dostępni za pośrednictwem formularza w razie potrzeby. Miłego dnia, Aurore
Zoomalia
590 wiadomości
zoomalia
Bonjour Nathalie,
Votre commande a été expédiée aujourd'hui :) Vous devriez la recevoir sous 48 à 72 heures ouvrées.
Belle journée
Aurore
Angelique
1 wiadomości
angelique
Dzień dobry, nie mogę się zalogować na swoje konto, nawet po skorzystaniu z opcji przypomnienia hasła i nawet z innego maila (na wszelki wypadek). Potrzebuję faktury. Jesteście nieosiągalni telefonicznie. Czy moglibyście się ze mną skontaktować?
Zoomalia
590 wiadomości
zoomalia
Dzień dobry Estelle,Przykro mi z powodu tego incydentu.Zachęcamy do kontaktu z nami bezpośrednio za pośrednictwem formularzy dostępnych w Państwa koncie klienta w sekcji "Moje konto / Obsługa klienta", aby zgłosić uszkodzenie. Pozwoli nam to na jak najszybsze rozpatrzenie Państwa prośby.Nie wahaj się dołączyć zdjęć uszkodzonego akwarium i podać numeru zamówienia, aby przyspieszyć rozpatrzenie sprawy.Dziękujemy za wyrozumiałość,Do zobaczenia wkrótce,Coralie z Zoomalia
Zoomalia
590 wiadomości
zoomalia
Dzień dobry, Angélique,Przykro mi z powodu niedogodności, które napotkałaś.Rzeczywiście może się zdarzyć, że mamy duży napływ połączeń, co może chwilowo utrudniać kontakt telefoniczny z naszym serwisem.Zachęcam do kontaktu z nami pisemnie, za pośrednictwem formularzy kontaktowych dostępnych na naszej stronie (zakładka "Moje konto / Obsługa klienta").Do zobaczenia wkrótce,Coralie z Zoomalia
Marie
2 wiadomości
marie
Moje zamówienie zostało zwrócone przez DPD, który nie poinformował mnie o miejscu i dacie dostawy. Chciałbym, aby Zoomalia zajęło się tą sprawą, zwracając mi pieniądze lub wysyłając zamówienie ponownie. Nie rozumiem, dlaczego nie zostałem poinformowany o zwrocie przesyłek do Zoomalia.
Marie
2 wiadomości
marie
WitamDPD odesłało paczki do Zoomalia, chciałabym otrzymać zwrot pieniędzy. DPD nie jest niezawodnym przewoźnikiem. Brak informacji o dostępności paczek. Brak informacji o zwrocie paczek do Zoomalia, musiałam udać się osobiście, co jest skandaliczne, mam problemy z uzupełnieniem zapasów.!!! Mam nadzieję, że szybko otrzymam wiadomość i nie rozumiem, dlaczego jeszcze się ze mną nie skontaktowano
jean marie
1 wiadomości
jean marie
Dzień dobry, kupiłem 4 worki karmy Eukanuba, przesyłka wysłana 21 marca 2025 roku. W dwóch pierwszych workach karma (na dnie) jest spleśniała, jeszcze nie otworzyłem dwóch kolejnych worków. Data ważności to BBD 07/09/26, MFG 08/01/25. Proszę o zwrot pieniędzy za wszystkie 4 worki, proszę o szybki kontakt.

Polityka plików cookie
Prosimy o zgodę na używanie plików cookie lub podobnych narzędzi w celu ułatwienia zakupów w naszej witryniepodobnych narzędzi w celu ułatwienia zakupów w naszej witrynie, poprawy doświadczenia użytkownika, dostarczanie spersonalizowanych reklam, statystyki pozwalające zrozumiećw jaki sposób nasi klienci korzystają z naszych usługNasi zaufani partnerzy(Google, Meta, TikTok, Squadata, Bing, Criteo)również używać tych narzędzi do celów reklamowych, w ramach naszego wyświetlania spersonalizowanych lub niespersonalizowanych reklam.Preferencje dotyczące plików cookie można zmienić w dowolnym momencieavailable from Your Account.
Wykorzystanie i cele przetwarzania danych
Prosimy o zgodę na używanie plików cookie lub podobnych narzędzi w celu ułatwienia zakupów w naszej.... Czytaj więcej
Ustaw swoje wybory Akceptuję Kontynuuj bez akceptacji
Aplikacja Zoomalia Z Family'z zarabiaj +50 pts przy każdym zamówieniu i korzystaj z powiadomień o śledzeniu zamówień w czasie rzeczywistym
Aplikacja Zoomalia Wzmocnij swojego kotka dzięki aplikacji Zoomalia !1000 pkt za każde pobranie i +50 punktów za każde zamówienie