Pytania, dyskusje na temat produktów Demavic 100 Lingettes nettoyantes multi-usage

96% klienci

polecam ten produkt

6 odpowiedzi
patricia
2 wiadomości
patricia
Używam tych chusteczek do czyszczenia pyska, sierści, łapek i części intymnych mojego małego Yorkshira i wszystko idzie dobrze; żadnej reakcji alergicznej; pozwala mi na to bez żadnej reakcji, więc wszystko jest w porządku; nie liże się po nałożeniu chusteczki; to mały, dość wrażliwy piesek i jeśli byłby problem, to reakcja byłaby natychmiastowa; to nie jest przypadek, więc wszystko jest w porządku.
Stéphanie
5 wiadomości
stéphanie
Czy te chusteczki mogą być używane do czyszczenia sierści mojej suczki wokół sromu? Zazwyczaj używam Douxo, ale często się kończą. Szukam więc alternatywy. Dziękuję
ANNE
72 wiadomości
anne
Dzień dobry. To byłoby dla mojego psa i kota. Wiadomo, że koty często się liżą. Czy jeśli kot poliże się po czyszczeniu chusteczką i w ten sposób spożyje produkt, będzie to dla niego szkodliwe? Dziękuję
SAMIRA
4 wiadomości
samira
Dzień dobry, nie ma problemu. Używam go od roku na moim kocie. To dobry produkt. Używam go do czyszczenia jego twarzy (oczy, nos, usta, uszy) oraz łap. Dziękuję
CHRISTIANE
1 wiadomości
christiane
Używałam ich dla mojej suczki, tolerowała je bardzo dobrze i nie wykazywała żadnych oznak zatrucia
Anne-Marie
2 wiadomości
anne-marie
Dzień dobry, używałam ich dla mojej małej pudelki, dopóki nie zmienili składu, teraz jest w nich aloes, na który jest uczulona, ale poza tym to dobre chusteczki, które nie są szkodliwe.
MAYBELINE
5 wiadomości
maybeline
Czy chusteczki są biodegradowalne, ponieważ jest to dla mnie ważne... W przeciwnym razie wolę pozostać przy wodzie i rękawicy. Albo trwały wacik z roztworem fizjologicznym do oczu...

Polityka plików cookie
Prosimy o zgodę na używanie plików cookie lub podobnych narzędzi w celu ułatwienia zakupów w naszej witryniepodobnych narzędzi w celu ułatwienia zakupów w naszej witrynie, poprawy doświadczenia użytkownika, dostarczanie spersonalizowanych reklam, statystyki pozwalające zrozumiećw jaki sposób nasi klienci korzystają z naszych usługNasi zaufani partnerzy(Google, Meta, TikTok, Squadata, Bing, Criteo)również używać tych narzędzi do celów reklamowych, w ramach naszego wyświetlania spersonalizowanych lub niespersonalizowanych reklam.Preferencje dotyczące plików cookie można zmienić w dowolnym momencieavailable from Your Account.
Wykorzystanie i cele przetwarzania danych
Prosimy o zgodę na używanie plików cookie lub podobnych narzędzi w celu ułatwienia zakupów w naszej.... Czytaj więcej
Ustaw swoje wybory Akceptuję Kontynuuj bez akceptacji
Aplikacja Zoomalia Z Family'z zarabiaj +50 pts przy każdym zamówieniu i korzystaj z powiadomień o śledzeniu zamówień w czasie rzeczywistym
Aplikacja Zoomalia Wzmocnij swojego kotka dzięki aplikacji Zoomalia !1000 pkt za każde pobranie i +50 punktów za każde zamówienie