Pytania, dyskusje na temat produktów Demavic 100 Lingettes nettoyantes multi-usage
6 odpowiedzi
2 wiadomości
patricia
Używam tych chusteczek do czyszczenia pyska, sierści, łapek i części intymnych mojego małego Yorkshira i wszystko idzie dobrze; żadnej reakcji alergicznej; pozwala mi na to bez żadnej reakcji, więc wszystko jest w porządku; nie liże się po nałożeniu chusteczki; to mały, dość wrażliwy piesek i jeśli byłby problem, to reakcja byłaby natychmiastowa; to nie jest przypadek, więc wszystko jest w porządku.
5 wiadomości
stéphanie
Czy te chusteczki mogą być używane do czyszczenia sierści mojej suczki wokół sromu? Zazwyczaj używam Douxo, ale często się kończą. Szukam więc alternatywy. Dziękuję
72 wiadomości
anne
Dzień dobry. To byłoby dla mojego psa i kota. Wiadomo, że koty często się liżą. Czy jeśli kot poliże się po czyszczeniu chusteczką i w ten sposób spożyje produkt, będzie to dla niego szkodliwe? Dziękuję

4 wiadomości
samira
Dzień dobry, nie ma problemu. Używam go od roku na moim kocie. To dobry produkt. Używam go do czyszczenia jego twarzy (oczy, nos, usta, uszy) oraz łap. Dziękuję
1 wiadomości
christiane
Używałam ich dla mojej suczki, tolerowała je bardzo dobrze i nie wykazywała żadnych oznak zatrucia
2 wiadomości
anne-marie
Dzień dobry, używałam ich dla mojej małej pudelki, dopóki nie zmienili składu, teraz jest w nich aloes, na który jest uczulona, ale poza tym to dobre chusteczki, które nie są szkodliwe.

5 wiadomości
maybeline
Czy chusteczki są biodegradowalne, ponieważ jest to dla mnie ważne... W przeciwnym razie wolę pozostać przy wodzie i rękawicy. Albo trwały wacik z roztworem fizjologicznym do oczu...