Pytania, dyskusje na temat produktów Chusteczki czyszczące do łap, sierści, oczu i uszu dla psa i kota

13 odpowiedzi
Stéphanie
5 wiadomości
stéphanie
Cześć, Czy te chusteczki mogą być używane do czyszczenia sierści mojej suczki wokół sromu? Zwykle używam Douxo, ale często są one niedostępne. Szukam więc alternatywy. Dziękuję
Séverine
1 wiadomości
séverine
Witaj Tak, używam ich do mojej złotej
Corinne
2 wiadomości
corinne
Czy można ich używać dla szczeniaka w wieku dwóch i pół miesiąca? Dziękuję za odpowiedź
Lucie
1 wiadomości
lucie
Witam, tak, zawsze używałem ich na moim szczeniaku od jego 2 miesiąca życia do dziś
Philippe
1 wiadomości
philippe
Tak, absolutnie, sam ich używam od zawsze na moim psie.
Alexandra
1 wiadomości
alexandra
Dzień dobry Tak, bez żadnego problemu. Chusteczki są dobrze nawilżone i mają lekki, przyjemny zapach.
nadine
1 wiadomości
nadine
dzień dobry bez żadnego problemu
isabelle
8 wiadomości
isabelle
CześćTak, możesz, długo używałem tego produktu bez problemówAle teraz wolę chusteczki Anjou, trochę droższe, ale dla mnie bardziej naturalneMiłego dnia
audrey
2 wiadomości
audrey
Tak, bez żadnych problemów
Sylvie
2 wiadomości
sylvie
oczywiście, chusteczki są odpowiednie do oczu szczeniąt i bardzo skuteczne!!
carine
1 wiadomości
carine
Myślę, że nie ma przeciwwskazań. Osobiście używam ich u mojego buldoga francuskiego od dawna i są świetne.
Philippe
1 wiadomości
philippe
dzień dobry bez żadnego problemu
Monique
3 wiadomości
monique
Dzień dobry, tak, są bardzo dobre dla szczeniaków i bardzo często je używam, są bardzo praktyczne.
lydie
1 wiadomości
lydie
Witaj, tak, zgadza się, To jest bardzo delikatne i umożliwia łagodne czyszczenie

Polityka plików cookie
Prosimy o zgodę na używanie plików cookie lub podobnych narzędzi w celu ułatwienia zakupów w naszej witryniepodobnych narzędzi w celu ułatwienia zakupów w naszej witrynie, poprawy doświadczenia użytkownika, dostarczanie spersonalizowanych reklam, statystyki pozwalające zrozumiećw jaki sposób nasi klienci korzystają z naszych usługNasi zaufani partnerzy(Google, Meta, TikTok, Squadata, Bing, Criteo)również używać tych narzędzi do celów reklamowych, w ramach naszego wyświetlania spersonalizowanych lub niespersonalizowanych reklam.Preferencje dotyczące plików cookie można zmienić w dowolnym momencieavailable from Your Account.
Wykorzystanie i cele przetwarzania danych
Prosimy o zgodę na używanie plików cookie lub podobnych narzędzi w celu ułatwienia zakupów w naszej.... Czytaj więcej
Ustaw swoje wybory Akceptuję Kontynuuj bez akceptacji
Aplikacja Zoomalia Z Family'z zarabiaj +50 pts przy każdym zamówieniu i korzystaj z powiadomień o śledzeniu zamówień w czasie rzeczywistym
Aplikacja Zoomalia Wzmocnij swojego kotka dzięki aplikacji Zoomalia !1000 pkt za każde pobranie i +50 punktów za każde zamówienie